+ Nieuw bericht toevoegen+ Nieuwe foto toevoegen

Selecteer een afbeeldingsbestand op je computer
Thomas Kroese
Beste UOS-ers,

Na de zomerperiode gelijk weer goed aan de slag met netwerken, teambuilding en sport? Ons dochterbedrijf KICK! Digital organiseert op vrijdag 6 september KICK Footy, Hét voetbaltoernooi in Utrecht voor het MKB. De gehele middag en avond worden verzorgd met KNVB scheidsrechters, hapjes, een BBQ en ga zo maar door!

Interesse? Kijk voor meer informatie op: https://kick-digital.nl/footy/ of stuur mij een berichtje als je nog vragen hebt.

Hopelijk tot 6 september!

Groet Thomas
Reageer · Toon reacties ·
14 augustus om 10:12
uos
Beste ondernemer in Utrecht,

Vanaf nu kunt u als ondernemer ook via Whatsapp of chat met de gemeente Utrecht contact opnemen. Om Utrechtse ondernemers beter van dienst te zijn en het makkelijker te maken om contact met ons op te nemen heeft de gemeente Utrecht een speciaal nummer voor ondernemers in het leven geroepen.
Utrecht is een ondernemende stad. We vinden het belangrijk om ondernemers goed van dienst te zijn. Daarom riepen we u dit voorjaar op met ons ideeën te delen ter verbetering van onze dienstverlening aan ondernemers. Het idee Whatsapp voor ondernemers is nu uitgevoerd. En meer!

06 220 98 478
Chatten met de gemeente

Live Chat: voor ondernemers die graag live willen chatten met de gemeente is er op de website www.utrecht.nl/ondernemen ook een chatfunctie toegevoegd. Bellen met de gemeente: ondernemers die toch liever willen bellen kunnen via 14 030 in het keuzemenu contact met ons opnemen door te kiezen voor ‘ondernemers’. Op deze manier komen zij sneller in contact met het Klantcontactcentrum en via hen met de juiste afdeling. Dit nieuwe aanbod in de dienstverlening aan ondernemers, testen wij een half jaar. We bekijken of het voorziet in uw behoefte.

Slim Melden Utrecht App
Wist u dat we nu ook een App hebben waarmee u snel een melding kunt doen van iets wat kapot, vies of onveilig is? Slim Melden Utrecht kunt u downloaden in de Google Play Store of via de App store.
Heeft u nog meer ideeën om de dienstverlening te verbeteren. Laat het ons weten via Whatsapp, chat, e-mail of telefoon of deel uw verhaal via datkanbeter@utrecht.nl.

Met vriendelijke groet,

Linda Voortman,
wethouder publieksdienstverlening

Reageer · Toon reacties ·
8 oktober om 17:26
uos
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de regeling “Starters International Business” (SIB) geïnitieerd. Met deze SIB-regeling helpt het ministerie bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten. MKB-ondernemers kunnen advies krijgen van een coach om de exportmogelijkheden te verkennen. Met de SIB-voucher worden deze advieskosten vergoed.

Wij, Intend Business Development, zijn geselecteerd coach binnen deze SIB-regeling. We staan klaar om MKB’ers te helpen met (het uitzoeken van de kansen naar) internationaal ondernemen. Wat wij kunnen betekenen voor MKB-ondernemers, wie wij zijn en wat de SIB-regeling inhoudt, leest u hier: http://www.intend-eu.com/media/72916/sib-voucher-brochure-2017-intend.pdf. Daarnaast voorziet de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de uitvoerder van de SIB-regeling, u ook van meer informatie: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/starters-international-business-sib.

Vriendelijke groeten,
Nienke Meijer (nienke.meijer@intend-eu.com)
Intend BV

Reageer · Toon reacties ·
10 februari om 15:59
UOSTweets
@UOSTweets
Volg @UOSTweets voor de laatste nieuwtjes en het uitwisselen van foto's! Stuur een DM als je ook door @UOSTweets gevolgd en geretweet wilt worden.
Reageer · Toon reacties ·
7 januari om 21:13