+ Nieuw bericht toevoegen+ Nieuwe foto toevoegen

Selecteer een afbeeldingsbestand op je computer
Dimitri Chalos
12 december 2019 is het zover! OLI MAZÍ | The Greek Shared Dining opent zijn deuren!

Op de locatie waar 32 jaar Restaurant Alexios en tussentijds Lemonia te vinden was zal nu een nieuw trendsettend Grieks restaurant te vinden zijn. Oli Mazí betekent met elkaar en refereert aan de eetcultuur zoals in Griekenland wordt gegeten. Het samen delen van gerechten, erover praten en samen herinneringen creëren. Met ruim 140 zitplaatsen, live muziek, een terras en gratis parkeren in de omgeving is Oli Mazí bij uitsteek geschikt om een complete avond uit te beleven.

Over OLI MAZI
OLI MAZI | The Greek Shared Dining is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 voor diner. Op de menukaart die met de seizoenen wisselt zijn traditionele gerechten te vinden, echter in een nieuw jasje gestoken. SEXY TRADITIONAL!
Chef-kok Nikos Chalos kan zich helemaal uitleven in een perfect gefaciliteerde keuken waar een JOSPER grill en Rotiserie aan zijn toegevoegd.
OLI MAZI wil zich tevens onderscheiden met een premium drankassortiment, uitgebreide wijnkaart met de beste Griekse en Internationale wijnen en eigentijdse cocktails.
Om de beleving compleet te maken zal er geregeld een muzikaal programma aangeboden worden met een rijk repertoire en verschillende genres.
OLI MAZI biedt nog meer; door de short-distance beamer, technische faciliteiten en podium is het mogelijk op maandag en dinsdag het restaurant exclusief te boeken voor diners en product presentaties tot 100 personen.

OPENING DOOR BURGEMEESTER JAN VAN ZANEN
Op 12, 13 en 14 december zal de opening feestelijk worden gevierd met live muziek en een DJ afterparty. Op 12 december is de officiële opening. De openingshandeling zal rond 18.15 zijn en zal door niemand minder dan onze burgemeester Jan van Zanen worden verricht. Er zijn nog tafels beschikbaar.

Praktische informatie
Telefoon: 030-2431981
E-mail: info@olimazi.nl
Website: www.olimazi.nl
Reserveren: reserveren@olimazi.nl, website of bel 030-2431981
Eigenaren: Nikos, Jorgos, Dimitri Chalos
Reageer · Toon reacties ·
11 december om 20:41
M Zonderland
Enactus Utrecht is dé studentenorganisatie voor sociaal en duurzaam ondernemerschap in Utrecht. Onze leden zien uitdagingen in maatschappelijke problemen en zetten ondernemerschap in om deze aan te pakken, zodat een betere en duurzame wereld mogelijk wordt gemaakt. Daarmee werkt Enactus mee aan de Sustainable Development Goals. De leden worden ondersteund door het zeskoppige bestuur, Utrechtse onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Enactus Utrecht is onderdeel van een internationaal netwerk met ruim 1700 teams en 4200 ondernemingen, verspreid over 36 landen.

Waarom partner worden van Enactus:
- Toegang tot een netwerk van 500 ondernemende studenten
- Onderdeel van een waardevol partnernetwerk
- Ondersteunen van sociaal ondernemerschap in Utrecht

Wat kun je doen?
- Assisteren van ondernemingen
- Geven van workshops
- Financiële steun

We nodigen je graag uit!

Op 5 november organiseert Enactus Utrecht een Vrienden van Enactus evenement. Op deze dag willen we onze huidige én potentiele partners een inkijkje geven in onze organisatie en partners de kans bieden ook met elkaar in gesprek te gaan. We zijn trots op het netwerk aan partners en alumni dat we in 15 jaar hebben opgebouwd. Al deze kennis, ervaring en connecties willen we op deze dag graag met elkaar delen.

Programma:

15:30 - 16:00 inloop
16:00 - 18:00 inhoudelijk programma
voorstellen nieuw bestuur
gastspreker Werner Schouten van MaatschapWIJ
alumni ervaring
pitches ondernemingen
Enactus Nederland
18:00 - 19:00 borrel

Locatie:
Social Impact Factory (zaal 7 Sydney)
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Werner Schouten zal als inspiratiespreker wat vertellen over MaatschapWij.
MaatschapWij is een inspiratieplatform voor een socialer en duurzamer Nederland. Ze zetten change makers, actieve burgers, rebelse ambtenaren en betekenisvolle ondernemers in de spotlights. Om heel Nederland te laten zien dat je nooit te klein bent om impact te maken.
________________________________________

Rowan Hordijk is een van onze vele gewaardeerde alumni. In een interactieve sessie zal hij wat vertellen over zijn tijd bij Enactus, contact met partners, de rest van zijn loopbaan en de invloed van Enactus hierop.
________________________________________

Enactus Utrecht is onderdeel van Enactus Nederland en van Enactus Worldwide. Met partners als KMPG, Rabobank en Heineken kan Enactus Nederland als geen ander de toegevoegde waarde van een partnership onderbouwen. Daarbij is Enactus Nederland voor een groot deel verantwoordelijk voor het opleidingstraject van Enactus studenten. Er wordt een presentatie gegeven over de organisatiestructuur, het opleidingstraject en de visie van Enactus Utrecht.


Ben je er bij?
Als je bij dit evenement aanwezig wilt zijn laat dit dan via extern@enactusutrecht.nl zo snel mogelijk weten!


Reageer · Toon reacties ·
4 november om 16:08
H. van Ooijen
Marc de Hond liever niet naar Utrecht

"Nadat ik voor een optreden in het werftheater met rolstoel en al van de werfkelder trap sodemieterde had ik mij voorgenomen niet meer in Utrecht op te treden"

De Slinger is dan ook erg blij Marc voor het eerst weer in Utrecht te mogen verwelkomen tijdens onze eerste Smart City ontbijtsessie "Toegankelijkheid en Inclusiviteit lekker belangrijk?!" van 29 oktober. Een relevanter onderwerp hadden we in Utrecht voor Marc niet kunnen verzinnen lijkt het wel.

Voor meer info en aanmelden klik op onderstaande link:
https://www.deslingerutrecht.nl/nieuwsbrief/archief/18-marc-de-hond-liever-niet-naar-utrecht
Reageer · Toon reacties ·
17 oktober om 15:30
H. van Ooijen
"Toegankelijkheid en inclusiviteit, lekker belangrijk?!"

De Slinger Utrecht inspireert, informeert en waar mogelijk initieert. Dit doet De Slinger voor en met haar actieve partners. Daarom organiseert De Slinger Utrecht op 29 oktober de eerste Smart City ontbijtsessie met als thema "Toegankelijkheid en inclusiviteit, lekker belangrijk?" We organiseren deze ontbijtsessie samen met de Nederlandse Spoorwegen in "De Kookschool" op Centraal Station Utrecht.

Meer info en aanmelden klik op onderstaande link:
https://www.deslingerutrecht.nl/events/de-slinger-utrecht-serveert-de-smart-city-ontbijtsessie-9aAOdv
Reageer · Toon reacties ·
17 oktober om 15:22
uos
Beste ondernemer in Utrecht,

Vanaf nu kunt u als ondernemer ook via Whatsapp of chat met de gemeente Utrecht contact opnemen. Om Utrechtse ondernemers beter van dienst te zijn en het makkelijker te maken om contact met ons op te nemen heeft de gemeente Utrecht een speciaal nummer voor ondernemers in het leven geroepen.
Utrecht is een ondernemende stad. We vinden het belangrijk om ondernemers goed van dienst te zijn. Daarom riepen we u dit voorjaar op met ons ideeën te delen ter verbetering van onze dienstverlening aan ondernemers. Het idee Whatsapp voor ondernemers is nu uitgevoerd. En meer!

06 220 98 478
Chatten met de gemeente

Live Chat: voor ondernemers die graag live willen chatten met de gemeente is er op de website www.utrecht.nl/ondernemen ook een chatfunctie toegevoegd. Bellen met de gemeente: ondernemers die toch liever willen bellen kunnen via 14 030 in het keuzemenu contact met ons opnemen door te kiezen voor ‘ondernemers’. Op deze manier komen zij sneller in contact met het Klantcontactcentrum en via hen met de juiste afdeling. Dit nieuwe aanbod in de dienstverlening aan ondernemers, testen wij een half jaar. We bekijken of het voorziet in uw behoefte.

Slim Melden Utrecht App
Wist u dat we nu ook een App hebben waarmee u snel een melding kunt doen van iets wat kapot, vies of onveilig is? Slim Melden Utrecht kunt u downloaden in de Google Play Store of via de App store.
Heeft u nog meer ideeën om de dienstverlening te verbeteren. Laat het ons weten via Whatsapp, chat, e-mail of telefoon of deel uw verhaal via datkanbeter@utrecht.nl.

Met vriendelijke groet,

Linda Voortman,
wethouder publieksdienstverlening

Reageer · Toon reacties ·
8 oktober om 17:26
uos
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de regeling “Starters International Business” (SIB) geïnitieerd. Met deze SIB-regeling helpt het ministerie bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten. MKB-ondernemers kunnen advies krijgen van een coach om de exportmogelijkheden te verkennen. Met de SIB-voucher worden deze advieskosten vergoed.

Wij, Intend Business Development, zijn geselecteerd coach binnen deze SIB-regeling. We staan klaar om MKB’ers te helpen met (het uitzoeken van de kansen naar) internationaal ondernemen. Wat wij kunnen betekenen voor MKB-ondernemers, wie wij zijn en wat de SIB-regeling inhoudt, leest u hier: http://www.intend-eu.com/media/72916/sib-voucher-brochure-2017-intend.pdf. Daarnaast voorziet de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de uitvoerder van de SIB-regeling, u ook van meer informatie: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/starters-international-business-sib.

Vriendelijke groeten,
Nienke Meijer (nienke.meijer@intend-eu.com)
Intend BV

Reageer · Toon reacties ·
10 februari om 15:59
UOSTweets
@UOSTweets
Volg @UOSTweets voor de laatste nieuwtjes en het uitwisselen van foto's! Stuur een DM als je ook door @UOSTweets gevolgd en geretweet wilt worden.
Reageer · Toon reacties ·
7 januari om 21:13