Activiteiten

Wij komen regelmatig bijeen in de prachtige Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude aan de Agnietenstraat 5 in Utrecht. Tijdens de borrel is er bijvoorbeeld een informeel debat onder leiding van een vaste (professionele) debater, samen met een prominente gast die op dat moment in het (Utrechtse) nieuws staat. Na het interview volgt een maaltijd en is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Daarnaast vinden er ook 'buitenactiviteiten' plaats, zoals een bezoek aan een bijzondere (Utrechtse) locatie, een speciaal evenement, een museum of een typisch Utrechts bedrijf. Wij kennen ook een aantal jaarlijks terugkerende en drukbezochte bijeenkomsten zoals de Algemene Ledenvergadering, de Asperge- en Kerstlunch, de Nieuwjaarsborrel, de UOS Business Barometer en de UOS Zomerparty (het slotfeest van het UOS-seizoen).

Voor de UOS-bijeenkomsten geldt het principe van 'no show': indien niet tijdig afgemeld (min. 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst) na aanmelding, worden de deelnamekosten doorberekend. Dit wordt ook in de uitnodiging van de betreffende bijeenkomst vermeld.