Wie zijn wij

De Utrechtse Ondernemers Sociëteit (UOS) is de toonaangevende vereniging voor ondernemers,  directeur-/eigenaren en bestuurders uit de regio Utrecht. De UOS biedt een platform aan ondernemende bestuurders van middelgrote tot grotere organisaties om te netwerken, inhoudelijk te debatteren en bijzondere evenementen en verrassende ervaringen te beleven. De UOS is in 1985 opgericht en combineert een ongedwongen en informeel karakter met ruim dertig jaar aan tradities, die zeer de moeite waard zijn.

Leden

De ca. 140 leden zijn bestuurders en ondernemers uit de Utrechtse regio. Naast een zakelijk netwerk is de UOS voor diverse leden ook een persoonlijk netwerk geworden, waar hechte contacten tot stand zijn gekomen. De UOS richt zich op directeuren, eigenaren en bestuurders van middelgrote tot grotere bedrijven en organisaties (zie ook de lidmaatschapscriteria op deze website). Naast een brede vertegenwoordiging vanuit het bedrijfsleven zijn ook non-profitorganisaties, de culturele en creatieve sector, lokale en regionale bestuurders en bekende Utrechtse 'opinion makers' binnen de UOS vertegenwoordigd.

De betrokkenheid van de leden prikkelen wij door een gevarieerd en een kwalitatief goed jaarprogramma samen te stellen. Hierdoor menen wij dat het verplicht stellen van attendance van de leden niet nodig is. Wij komen gemiddeld eenmaal per maand bij elkaar om in een ontspannen sfeer overeenkomsten, verschillen en kennis met elkaar te delen. De UOS is dus geen club waar snel of oppervlakkig alleen maar visitekaartjes worden uitgewisseld, maar waar samenwerking ontstaat door diepergaand onderling contact. 

Wij heten u van harte welkom bij de UOS!

Pieter Leyssius, voorzitter