UOS Nieuwjaarsbijeenkomst


16 januari 2020 tot 31 juli 2020 om 18.00


Login om u aan te melden

Beste UOS'er,

 

Heb je altijd al eens achter de schermen willen kijken van onze eigen omroep RTV Utrecht?

Benut dan deze unieke kans tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel op:

Donderdag 16 januari aanstaande

Onze eigen Petrice Broeders is sinds enkele maanden interimbestuurder bij RTV Utrecht. Zij geeft ons de mogelijkheid om als UOS kennis te maken met dit mooie mediabedrijf. RTV Utrecht heeft onder andere twee televisie- en radiozenders en richt zich op alles wat er in de provincie Utrecht gebeurt.

Enthousiaste medewerkers van RTV Utrecht leiden ons op 16 januari rond langs studio's en decorstukken. Ook zorgen ze voor een interactief programma.

Aansluitend kun je genieten van een walking diner in Griekse winterse sferen. 

18.00 - 18.30 uur Inloop

18.30 - 19.45 uur Programma

19.45 - 21.00 uur Walking diner 

 

And the winner is:

Tijdens de kerstlunch werd door Hotel Restaurant The Anthony een gratis overnachting onder de aanwezigen verloot. Dit gaf een extra kerstgedachte aan de toch al erg lekkere en sfeervolle kerstlunch. De winnaar is inmiddels bekend:

Mark Brandsen, directeur van TGM Arbo!

Mark, Je mag GRATIS bij The Anthony komen overnachten. Om de reservering te maken verzoeken we je een mail te sturen naar rahima@theanthony.nl, je krijgt dan te weten wat je precies gewonnen hebt.  

Voor de bijna-winnaars lijkt het The Anthony enorm gezellig om jullie snel weer te mogen verwelkomen! Ga dineren in The Dine, kerst vieren met een uitgebreid 5 gangen diner, brainstormen en borrelen in de kapel, of probeer de nieuwe suites uit, alles kan! 

Instagram: @theanthonyutrecht; Facebook: /theanthonyutrecht;

Website: www.theanthony.nl; Mail: welcome@theanthony.nl 

 
Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: