UOS Aspergelunch 2019 -Moestuin Utrecht-


16 mei 2019 om 12:00 uur


Login om u aan te melden

 

Paradijselijke aspergelunch

Oorspronkelijk was het kloostergrond, waar monniken kruiden kweekten en onderdak boden aan zieken en melaatsen. Honderden jaren later werd het een stadskwekerij van de gemeente Utrecht. En vanaf 2002 is het de biologische tuinderij De Moestuin. Op deze historische grond genieten de UOS’ers op 16 mei van de traditionele aspergelunch. We proeven van het witte goud te midden van een paradijselijke omgeving vol groeiende groenten en geurende bloemen, krachtige kruiden en zoemende bijen.

Over De Moestuin

Op de 2,5 hectare grote tuinderij worden zo'n 60 verschillende (oude en bijzondere) gewassen geteeld. In de kruidentuin staan maar liefst 75 soorten kruiden. De Moestuin is bovendien een sociale onderneming dat maatwerk, sociale activering en re-integratie door middel van leer-werktrajecten biedt voor mensen uit de psychiatrie en verslavingszorg. Op De Moestuin is ook een echte bijenstal.

Over het programma

12.00-12.15: Inloop/ontvangst met een drankje

12.15-14.00: Driegangen aspergelunch, begeleid met passende wijnen 

Locatie: De Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2 te Utrecht

Aanmelden: uiterlijk vrijdag 10 mei a.s. via www.uos.nl (na inloggen als lid).

De aspergelunch is een besloten activiteit voor de leden. 

 

NB: bij no show (na aanmelding verhinderd en niet voor de bijeenkomst afgemeld) worden standaard annuleringskosten ad 25 euro p.p. doorberekend. Voor deelname aan de aspergelunch dien je tijdig aangemeld te zijn.

 
Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: