UOS aspergelunch 2018


17 mei 2018 om 12:00 uur


Login om u aan te melden

Een van onze jaarlijkse topbijeenkomsten die drukbezocht wordt, is de UOS-aspergelunch. Deze vindt dit jaar plaats in De Zagerij Utrecht. De Zagerij Utrecht bevindt zich in de voormalige fabriek van Pastoe en is met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en robuuste inrichtingen één van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht. Een deel van de oorspronkelijke inrichting werd behouden en natuurlijk zijn er overal Pastoe meubels.

Image


Programma:
11.30-12.00: Inloop/ontvangst met een drankje
12.00-12.15: Welkom en speech
12.15-14.00: Driegangen aspergelunch, begeleid met passende wijnen
14.00-14.15: Einde bijeenkomst

Locatie: De Zagerij Utrecht, Rotsoord 7a te Utrecht

Aanmelden: uiterlijk vrijdag 11 mei a.s. via de UOS-website (na inloggen als lid). De aspergelunch is een besloten activiteit voor de leden. Introducés zijn weer van harte welkom bij de UOS Zomerparty op 28 juni.  
NB: bij no show (na aanmelding verhinderd en niet voor de bijeenkomst afgemeld) worden standaard annuleringskosten ad 25 euro p.p. doorberekend. Voor deelname aan de aspergelunch dien je tijdig aangemeld te zijn. 

Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving (aan de Diamantweg en Briljantlaan gratis); de dichtstbijzijnde parkeergarage is Vaartsche Rijn.

 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: