UOS Bijeenkomst 20 februari 2020


20 februari 2020 tot 31 juli 2020 om 17.30


Login om u aan te melden

Bijna een jaar geleden werd heel Utrecht - en Nederland - opgeschrikt door het schietincident  bij de tram op het 24 Oktoberplein. In februari kijken we terug op deze droevige gebeurtenis. Dat doen we door medewerkers van de politie die deze middag actief waren, aan het woord te laten.

Teamchef Charles van Amerongen en Operationeel Specialist Rob Konijnenberg van Politie Utrecht geven een uniek inkijkje in het politieoptreden tijdens en na het schietincident. Omdat het strafproces nog loopt, kunnen ze uiteraard niet ingaan op vertrouwelijke details. Maar voor ons UOS’ers is het een speciale gelegenheid om meer te leren over crisisbeheersing, de voorbereiding op een incident, het  politieoptreden, de wijze van opschaling maar ook de dilemma’s die bij een dergelijke gebeurtenis komen kijken.

Programma

17.30 uur                           Inloop
18.15 uur                           Charles van Amerongen en  Rob Konijnenberg over het tramincident
19.00 uur                           Start diner en borrel
20.30 uur                           Einde programma

Locatie: We zijn voor deze avond te gast bij UOS-lid Rabobank Utrecht, aan de Beneluxlaan 31-33 te Utrecht. Extra bijzonder, omdat de bank deel uitmaakte van het risicogebied rondom het schietincident .

 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: