UOS-bijeenkomst 21 maart 2019: Werkspoor Estafette


21 maart 2019 om 16:00 uur


Login om u aan te melden

Hoe laat kom je en met welke fiets wil je rijden? > https://uos2019.typeform.com/to/ho9Qaa

UOS Werkspoor Estafette 

De uitgelezen en enige kans om zes leden van de UOS binnen drie uur nader te leren kennen. Allemaal gevestigd in de Utrechtse hotspot voor de creatieve maakindustrie: het Werkspoorkwartier.

Maak kennis met de leden die daar floreren, daar al jaren gevestigd zijn of sinds kort hun thuisbasis hebben. Acht leden openen hun deuren voor de UOS op 21 maart. Vanaf 16.30 tot 19.00 kun je de Werkspoor Estafette fietsen. Op het hele en halve uur start de presentatie van een van de zeven leden in het Werkspoorkwartier. Start je bij één van hen om 16.30 uur, kun je (naast Campus Werkspoor) vijf bedrijven bezoeken. Start je, bijvoorbeeld om 17.30 uur, dan kun je er 3 bezoeken.

De UOS Werkspoor Estafette begint bij de Campus Werkspoor. Hij eindigt met een borrel en een buffet in Basecamp om 19.00 uur. De Estafette eindigt om 20.30 en daarna zijn er Afterbeers in Werkspoorcafé De Leckere. 

Kom op de fiets, pak een OV-fiets op NS Station Zuilen of leen een fiets die de UOS klaarzet bij Campus Werkspoor. 

Bij de start van de estafette krijg je een routebeschrijving en een tijdschema, zodat je optimaal je programma kunt samenstellen. Jorik, Thomas, Sjoerd, Sebastiaan, Peter, Titia, Eric en Bob vertellen hun verhaal en ontvangen jullie graag. Acht leden. Helaas moet je kiezen en kun je er binnen de estafettetijd maar maximaal zes ontmoeten. Maar, hoe vroeger je komt, hoe meer bedrijven je kunt bezoeken. 

Leden/bedrijven

 

Brouwerij De Leckere - Campus Werkspoor - JHK Architecten - KICK! Digital - Machinefabriek Hamminga - Prins Schoonmaakdiensten - Stuurlui - Sublime World

De UOS Werkspoor Estafette

Start: Campus Werkspoor

Tijd: 10 minuten voor het halve en hele uur vertrek

Duur: ca. 20 minuten bedrijfsbezoek/5-10 minuten fietstijd

16.00 -16.20 ontvangst op Campus Werkspoor

16.30 je kunt 5 bedrijven bezoeken

17.00 je kunt 4 bedrijven bezoeken

17.30 je kunt 3 bedrijven bezoeken

18.00 je kunt 2 bedrijven bezoeken

18.30 je kunt 1 bedrijf bezoeken

19.00 Borrel en buffet In Basecamp/Campus Werkspoor

20.30 Afterbeers bij Werkspoorcafé De Leckere (eigen rekening)

Aanmelden

Aanmelden: vóór maandag 18 maart via de UOS-website (na inloggen als lid) als je met een eigen fiets of OV-fiets komt. Als je gebruik wilt maken van een leenfiets, dan graag aanmelden vóór 14 maart.

Dieetwens vernemen wij graag tijdig per e-mail: secretariaat@uos.nl.

NB: bij no show (na aanmelding verhinderd en niet afgemeld) of afmeldingen na maandag 18 maart worden standaard annuleringskosten ad 25 euro p.p. doorberekend.

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: