Utrechtse Ondernemers 5de EXPERT-BORREL -online-


7 mei 2020 tot 31 juli 2020 om 17.00 uur


Donderdag 7 mei, organiseren we de vijfde Utrechtse Ondernemers EXPERT-BORREL met als thema: Hoe nu verder? 

UOS-lid Leendert Kruidenier gaat in gesprek met drie experts tijdens onze vijfde EXPERT-BORREL. En zal uiteraard ook zijn visie, als advocaat, met ons delen. 

Willem Jan van Andel heeft begin april bij JortCall de statistieken van de ontwikkeling van de pandemie (S-curve, flattening etc.) gerelateerd aan de intelligente lockdown, een exit-strategie en verwachtingen t.a.v. (staats)schulden. En de statistieken van Nederland vergeleken met die van andere landen. Van Zuid-Korea tot Oostenrijk. Van de VS tot Frankrijk. Op 7 mei geeft Willem Jan een update n.a.v. de laatste cijfers. 

UOS-lid Titia Luiten is naast partner bij JHK Architecten ook bestuurslid van de Branchevereniging Nederlandse Architecten. Zij gaat ons, onder andere, vertellen hoe deze vereniging met zijn leden de crisis gezamenlijk tegemoet treedt. 

Tijdens onze eerste EXPERT-BORREL op donderdag 2 april praatte Edward Hendrickx ons bij over de noodmaatregelen die de overheid net bekend had gemaakt. Inmiddels is er veel veranderd, aangepast en gerealiseerd. Tijd voor een update dus. Edward zal de fiscale maatregelen toelichten op basis van de meest actuele wijzigingen. 

We bezorgen de ingrediënten voor de borrel (een Wine&BitesBox of een Beer&BitesBox) als je je aanmeldt vóór 11 uur woensdag 6 mei en je adres en de keuze voor de borrelbox hebt vermeld. 

De borrelbox word je deze keer aangeboden door Wijn & Stael Advocaten.

Aanmelden? >

(aanmelden via uos.nl is niet mogelijk)

 

 

PROGRAMMA 7 mei 2020

16.45 inloggen mogelijk

17.00 welkom door Lonneke Leijnse, voorzitter UOS

17.05 Hoe nu verder?, o.l.v. Leendert Kruidenier, met Willem Jan van Andel, Titia Luiten en Edward Hendrickx 

17.50 online persoonlijk chatten voor de liefhebbers

18.00 einde borrel (nazit mogelijk tot 18.30)

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: