Utrechtse Ondernemers 2de EXPERT BORREL -online-


9 april 2020 tot 31 juli 2020 om 17.00


Met een glimlach op onze gezichten denken we terug aan de eerste online EXPERT-BORREL van afgelopen donderdag. In deze tijd van quarantaine was het erg fijn om elkaar te zien. Terwijl vele van ons genoten van een biertje van De Leckere, werd de NOW door Edward Hendrickx toegelicht en werden vragen beantwoord. Daarna volgde Maarten Timmerman met een eerste uitkomst van de business barometer. De bijeenkomst eindigde met een naborrel waarbij ervaringen en nieuwe ideeën met elkaar gedeeld werden. 

Donderdag organiseren we de tweede Utrechtse Ondernemers EXPERT-BORREL. Deze keer in nauwe samenwerking met De Slinger Utrecht. De Slinger Utrecht trakteert op De Leckere drankjes als je je aanmeldt vóór woensdag 11 uur en je adres hebt gemaild. 

 

Wij nodigen je uit deel te nemen aan de tweede Utrechtse Ondernemers EXPERT BORREL met als thema STAY SAFE. Voor leden van de UOS en partners van De Slinger Utrecht. 

We gaan op donderdag 9 april (17.00 - 17.45) online borrelen.

De expert/host aan de stamtafel is Maarten Timmerman(AWAREWAYS)

met actualiteiten, best practices en tips & trucs

in het kader van veilig thuiswerken


STAY SAFE

Voorkom dat jouw gevoelige data op straat komt te liggen!

Het Coronavirus dwingt ons momenteel massaal om thuis te werken. Daarom creëren we nieuwe werkplekken, voegen laptops en printers aan thuisnetwerken toe en hebben we videovergaderingen voor ons dagelijks overleg. Naast een nieuwe situatie voor jouzelf en je medewerkers, hebben ook hackers deze kwetsbaarheden ontdekt. We klikken op alles wat over Corona gaat en werken gedwongen thuis op soms verouderde apparatuur via ons eigen wifi netwerk.

De huidige maatregelen van de Coronacrisis hoeven niet ten koste te gaan van veilig werken. Met een paar eenvoudige handelingen maak je het cybercriminelen namelijk al een stuk moeilijker en voorkom je zelf foutjes waardoor informatie in de verkeerde handen valt.

Om in deze ingewikkelde tijden hun steentje bij te dragen, heeft AWAREWAYS een online leermodule ontwikkeld, waarmee iedereen er eenvoudig voor kan zorgen dat informatie ook in de tijdelijke nieuwe werksituatie beschermd blijft. Tijdens de EXPERT-BORREL vertelt Maarten Timmerman (oprichter/mede-eigenaar van AWAREWAYS) hier meer over en kun je vragen stellen. 

Maarten neemt je aan de hand mee met praktische voorbeelden uit alledaagse werksituaties die aandacht verdienen om veilig te kunnen werken.

  • Werk je met de juiste software en applicaties?;
  • Heb je op al je apparaten de laatste updates geïnstalleerd?;
  • Hoe deel je gevoelige informatie veilig?;
  • is de beveiliging van je thuisnetwerk op orde?;
  • Hoe maak je een sterk wachtwoord dat toch goed te onthouden is?

Elke thuissituatie is anders, maar overal geldt: ook op je tijdelijke nieuwe werkplek kun je eenvoudig zorgen dat al jouw informatie (en die van je gezin) goed beschermd blijft.

Hoe werkt de registratie?

  1. Je stuurt een mail met -ja, ik wil deelnemen- naar
  2. Als je drankjes wil ontvangen, vermeld dan in de mail het adres waar je de drank wil ontvangen t.b.v. de EXPERT BORREL (dit kan tot woensdag 11 uur) en of je een bier- of een wijnbox wilt
  3. Je stelt in die antwoordmail jouw prangende vragen voor Maarten


Wat ontvang je na je registratie?

  • een link om online deel te nemen aan de EXPERT BORREL
  • drankjes op je bij de registratie opgegeven adres (mits vóór woensdag 11.00 geregistreerd)

Registreer je voor de online EXPERT-BORREL:

(aanmelden via de website is niet mogelijk). 


Tot ziens op de online borrel donderdag! Je kunt inloggen vanaf 16.45. Om 17 uur starten wij. Wees vooral op tijd. 


Met vriendelijke groet, bestuur van UOS & bestuur De Slinger Utrecht

 

PROGRAMMA

16.45 inloggen mogelijk

17.00 welkom door Jacques Peeters, voorzitter De Slinger Utrecht

17.05 STAY SAFE, Q&A met Maarten Timmerman

17.35 culturele verrassing, ingeleid door Lonneke Leijnse, voorzitter UOS

17.45 online persoonlijk chatten voor de liefhebbers

18.00 einde sessie

 

P.S. Tijdens de volgende EXPERT BORREL: Leiderschap in bange dagen (op 16 april) is Petrice Broeders (ORGA ADVIES) onze expert aan de stamtafel.

P.P.S. Heb je de Business Barometer niet ingevuld? Zou je dat dan, alsjeblieft, nog willen doen: https://businessbarometer.typeform.com/to/JYaH7o ?

 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: