Algemene Ledenvergadering UOS 2010


De vergaderstukken zijn binnenkort via de UOS-website te downloaden (na inloggen als UOS-lid).


Tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt ook het bestuursafscheid genomen van Laurent van den Nouwland, de laatste 3 jaar onze trouwe medevoorzitter en daarvoor onze penningmeester. Zijn bestuurlijke inzet verdient veel waardering en applaus. Komt dus allen!

De lustrumcommissie laat zich tijdens de ALV ook niet onbetuigd: voorafgaand aan de vergadering kunt u de UOS Lustrum Toto invullen. De toekomstgerichte resultaten zullen door ons UOS-lid Henk van der Feest worden gepresenteerd tijdens de vergadering.

Programma:

18.00-18.30 uur: inloop met borrel en overhandiging van lustrumcadeau aan de leden

18.30-20.00 uur: smakelijk diner van Colour Kitchen, invullen Lustrum Toto

20.00-21.30 uur: Algemene Ledenvergadering met bestuursafscheid van aftredend medevoorzitter Laurent van den Nouwland.

Locatie: Vorstelijk Complex, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij en rondom het Vorstelijk Complex, o.a. op de J.M. de Muinck Keijzerlaan en op het plein nabij de Plesmanlaan (Bernhardplein).
 

Gelieve u voor 8 november a.s. aan te melden via www.uos.nl of via secretariaat@uos.nl.

Terug

Reacties

25-10-2016 04:18
excellent web web page…You will might doubtlessly watch any type of enthusiasm based about the succeed it is possible you’ll develop. Everybody thinks for rather much more severe game makers as whenever you so, who won’t become too to humiliated to provide out the dit03rioRce;
06-03-2013 21:14
Nog een verlate rtcieae,maar de citoen-abrikozentaartje...Geweldig.Echt voor herhaling vatbaar.Lekker fris en toch zoet.Had er zondag een beetje slagroom op gedaan maar die conbinatie vond ik niet echt lekker.( hoe bestaat dat voor mij )In afwachting op weer zoete recepten,hi,hi.groet van Hilda

Reageer

Naam
E-mail (niet verplicht)
Reactie