Aspergelunch 15 mei 2014


UOS: nog altijd boeiend en groeiend!

De Utrechtse Ondernemers Sociëteit weet haar leden steeds weer te boeien, entertainen en te binden. Dat zien steeds meer bedrijven, getuige de groei van het ledenaantal. “Het gaat goed met de UOS, dit seizoen ontvingen we dertien nieuwe leden, vorig seizoen 22 en het seizoen ervoor negen!”, aldus een opgetogen Gerrit den Hartog (BDO) tijdens de jaarlijkse aspergelunch.


Restaurant Belle was op 15 mei het decor van de jaarlijkse, drukbezochte aspergelunch voor de leden van de UOS. Na een welkomstdrankje op het zonnige terras begaf de groep van zo’n zeventig leden zich naar boven waar de tafels al keurig waren opgedekt. Voorzitter Gerrit den Hartog blikt terug op de citytrip naar Bologna: “Het was super! Mooi weer, een leuk programma, culinair op orde en veel goede gesprekken. We moeten dankbaar zijn dat we dat met elkaar mogen meemaken, ups en downs met elkaar kunnen delen.”

Nadat hij de nieuwe aanwezige leden hartelijk welkom heet komen de voorgerechten op tafel. Er stijgt een gezellig geroezemoes op en er wordt genoten van het voortreffelijke driegangen aspergemenu. “Nu weet ik weer waarom ik deze bijeenkomst altijd een jaar van tevoren reserveer in mijn agenda”, aldus Peter Prins.

 

 

 

door: Monique Spruit Ondernamen

Terug