UOS Businesstrip 2015 : Malaga!


Uitnodiging

Ciudad Genial


donderdag 16 - zaterdag 18 of zondag 19 april 2015


Málaga

Malagueños zeggen vaak… "In Málaga kom je altijd een keer terug". Na een paar dagen Malaga weet je precies wat ze daarmee bedoelen. Naast zon en zee is er een fantastisch centrum waar je heerlijk kunt ronddwalen.
Het bruisende centrum heeft een overvloed aan tapasbars en gezellige restaurantjes. Langs de stranden zijn leuke authentieke visrestaurants en terrasjes te vinden. Proef de smaak van Málaga!
In minder dan 3 uur sta je vanuit Nederland of België in zuid Spanje. Vanaf Málaga Airport bereik je het centrum in minder dan 20 minuten.

  

Málaga bezienswaardigheden

Proef de authentieke sfeer tussen de vele bezienswaardigheden in Málaga. Een paar hoogtepunten zijn bijvoorbeeld het Romeins theater, het Gibralfero kasteel, het Alcazaba en de kathedraal. Ook de overdekte markt is een bezoek meer dan waard! Het Picasso Museum is het bekendste museum in Málaga. De bekende kunstenaar is een geboren Malagueño! Daarnaast zijn er ruim 25! andere musea in Málaga. waaronder het Carmen Thyssen Museum, een wijnmuseum en een automuseum.

  

Wat gaan we doen in Málaga?

Na een welkom met tapas aan één van de mooie stranden op de donderdag dat wij arriveren, start het inmiddels legendarische keuzeprogramma. Bijvoorbeeld fietsen in Málaga of een themawandeling langs historische, botanische of monumentale hoogtepunten in de stad. Een Nederlandse gids laat alle hoogtepunten zien. De keuze voor een programma kan je tijdens de Kerstdagen maken. Waarschijnlijk staat daar ook weer een wijntour in de heuvels van Málaga bij en een Edwin’s Special naar een kunstmuseum. De hop-on-hop-off bus rijdt ook in Málaga voor ons.

      

Gaan we op 18 of 19 april terug?

Omdat er door Transavia dagelijks wordt gevlogen op Málaga kan je relatief eenvoudig een extra dag blijven (of een dag later invliegen). De eigen bijdrage voor de trip naar Málaga gaat uit van de hieronder genoemde vlucht vanaf Rotterdam. Op andere tijden of dagen vliegen kan (tegen meerprijs). De organisatie behoudt zich het recht voor af te wijken van vluchttijden en de genoemde luchthaven. Een extra dag biedt golfers de kans om in de directe omgeving van de stad een balletje te slaan. Of we gaan op wijntour. Uiteraard kun je die dag ook vrij besteden met winkelen, museumbezoek of luieren en lunchen aan zee.

  

Vluchtschema (Transavia)

Donderdag 16 april: Rotterdam 7:30 - Málaga 10:20
Zaterdag 18 april: Málaga 20:00 - Rotterdam 22:55
of
Zondag 19 april: Málaga 19:55 - Rotterdam 22:45

Hotel Ibis Málaga Centro Ciudad**

Ons hotel ligt in het hart van de stad, dichtbij de attracties en bezienswaardigheden. Het hotel is relatief nieuw en heeft comfortabele kamers en bedden. De kamers hebben airconditioning. Wifi is gratis. We hebben kamers gereserveerd inclusief ontbijt.

Basisprogramma (2 nachten)**

Het uitgebreide inhoudelijke programma volgt nadat je gekozen hebt uit de vele excursiemogelijkheden en is inclusief:
• retourvlucht Nederland (Rotterdam) - Málaga*
• 2 overnachtingen (incl. ontbijt)
• 3 lunches
• 2 aperitivo’s
• 2 diners
• transfer van luchthaven naar hotel en vice versa
• minstens 4 tours (waaronder h-o-h-o-bus)
• genoeg vrije tijd om te shoppen, musea en monumenten te bezoeken of ergens koffie of wijn te drinken aan zee of in de stad

(* als je drie nachten blijft, zijn een extra lunch, aperitivo, diner en tour inbegrepen)

Kosten

Op basis van bovenstaand vluchtschema* en programma bedragen de kosten (all-in!!, excl. drank):
€ 500,- voor twee nachten op basis van een 2-persoonskamer/toeslag 1-persoonskamer: € 35,- p/nacht
€ 650,- voor drie nachten op basis van een 2-persoonskamer/toeslag 1-persoonskamer € 35,- p/nacht
Deze prijs is gebaseerd op 10 kg handbagage.
De meerprijs voor extra ruimbagage (15 kg  bedraagt € 30,- (retour)

* Individueel gewenste afwijkingen van het vluchtschema kan je per e-mail aanvragen bij Eric Hanse: .

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de UOS Businesstrip 2015 naar Málaga?
Meld je uiterlijk 18 december a.s. aan per e-mail bij: , onder vermelding van je voornaam (zoals in je paspoort), je achternaam en je geboortedatum. Vergeet niet aan te geven of je een 1-persoonskamer wilt of een 2-persoonskamer (en met wie je die gaat delen). Als je al weet dat je extra ruimbagage wilt boeken, vermeld dat dan ook.

 

Terug