UOS/NUOS Aspergelunch 2011


Voor diverse UOS-leden ligt de geweldige lustrumreis naar Edinburgh nog zeer vers in het geheugen, maar de volgende lustrumactiviteit dient zich alweer aan!

Op donderdag 19 mei a.s. zullen we samen van een aspergelunch genieten op Buitenplaats Slangevegt in Breukelen (Straatweg 40). Buiten aan het water, bootje, buitenbar, goede wijnen, goed gezelschap en natuurlijk heerlijke asperges zijn de ingrediënten van deze jaarlijkse, hoog gewaardeerde traditie!

Linking Talent

Ook bij deze activiteit willen we het lustrumthema “Linking Talent” terug laten komen. In de keuken van Slangevegt is plek voor 4 UOS leden om hun talent in de keuken te laten zien! Vind je het leuk om mee te kijken met getalenteerde koks en te helpen bij het bereiden van de aspergelunch, stuur dan snel een e-mail naar het secretariaat: . Bij groot enthousiasme zal een onafhankelijke jury een selectie van de (amateur)koks maken.

NB: voor deze bijeenkomst geldt no show: indien niet tijdig afgemeld (min. 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst) na je aanmelding, worden de kosten ad € 50,= p.p. achteraf berekend.

Programma

12.00 uur: Ontvangst

12.30 uur: Aanvang programma

15.00 uur: Einde aspergelunch

Aanmelden

Graag ontvangen we je aanmelding, bij voorkeur via www.uos.nl, voor 12 mei a.s.!

Terug

Reacties

25-10-2016 03:14
dit :cool info anE83&2#0;dveryone must loves about what you guys are usually up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys I’ve you guys to my personal blogroll….
06-03-2013 14:18
het was jammer dat ik nog een ander feesise had, want ik vond het helemaal super!Het weer, de locatie, de BBQ en iedereen die er was.Een gezellig begin van het nieuwe seizoen!!

Reageer

Naam
E-mail (niet verplicht)
Reactie