Bijzonder SLOTfeest van UOS lustrumjaar in Slot Zeist


Het afgelopen jaar konden de UOS-leden tijdens de lustrumexpedities kennismaken met Utrechtse ondernemers, durfals, regionale specialisten en traditionele en vernieuwende specialiteiten. De UOS Zomerparty op 30 juni 2016 sloot het lustrumjaar geheel in stijl af. De leden (en hun partner) konden aan maar liefst 5 verschillende expedities deelnemen.

De 'Expeditie Special Cars' konden de leden glans geven door met hun oldtimer of nieuwe superbolide naar de Zomerparty te komen. De mooiste auto’s stonden geparkeerd op het voorplein van Slot Zeist en een deskundige jury, bestaande uit 3 vrouwen, koos vervolgens de mooiste vierwieler.

De 'Expeditie Culinaire Specials' bracht culinaire specialiteiten uit onze regio samen tijdens de Zomerparty. Een proeverij van lekkers op het voorplein van Slot Zeist.

De 'Expeditie Muziek Specials' gaf jonge en veelbelovende muzikanten die net doorgebroken zijn of op het punt staan dat te doen een podium in de brasserie van het Slot.

Om Slot Zeist beter te leren kennen werd via de 'Expeditie Slot Zeist' tijdens een korte rondleiding door het slot de geschiedenis van 1632 tot nu helder weergegeven.

Aan het eind van de avond vond voor de dansliefhebbers binnen de UOS de 'Expeditie UOS Danst' plaats. In de brasserie zorgde een DJ voor een swingende afsluiting van weer een bijzondere Zomerparty.

Terug