UOS Business Barometer 2017


Op woensdag 15 maart 2017, op dezelfde dag als de landelijke verkiezingen, vond voor de 13e keer de jaarlijkse UOS Business Barometer bijeenkomst plaats. Ditmaal met de focus op jong en dynamisch ondernemen bij UOS-lid Margreet Rookmaker, MBO Utrecht.

Nadat 3 genomineerde studentgroepjes Bizz Talent van MBO Utrecht pitches hielden over hun onderneming en allochtoon ondernemer Mo Assem een indrukwekkende presentatie gaf over zijn bijzondere onderneming Mr. Beam werd onder bezielend dagvoorzitterschap van Wilco van Schaik een realtime peiling gehouden met stemkastjes. Vragen die daarbij aan bod kwamen, waren o.a.: Hoe heeft het Utrechts bedrijfsleven het in 2016 gedaan en wat zijn de verwachtingen voor dit jaar? Is er voldoende geld beschikbaar om ondernemersplannen te financieren? Wordt in 2017 geïnvesteerd in innovatie of nieuwe markten? Hoe kijkt ondernemend Utrecht naar allochtone medewerkers?

Klik hier voor de resultaten van de peiling.

De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel en Indonische buffet met live Jazz van de Herman Brood Academy van MBO Utrecht.

   

 

 

 

 

Terug