Memorabele UOS Lustrumtrip april 2016 naar Lissabon


De UOS Businesstrip van 13-15 april 2016 naar Lissabon was één grote expeditie. Dankzij de perfecte combinatie van oude en nieuwe architectuur, de rijke geschiedenis, kleurrijke straatjes en pleintjes vol tegeltjes, kathedralen, paleizen, fado, de Portugese keuken, de zee en rivier, de heuvelrijke stad en de vriendelijke mensen hoefde geen enkele deelnemer zich een moment te vervelen.

Het programma liet keuzes te over: in groepjes wandelen door de oude stad en de beroemde pasteis de Belem proeven, fietsen naar Belem, een rally met Go Cars rijden, met een driemaster op de Taag varen, een bezoek aan Museu Calouste Gulbenkian, een portproeverij als aperitief, een tapaswandeling met aansluitend fado optreden, birdwatching aan de monding van de Taag en de zeer feestelijke, swingende slotavond met het gehele gezelschap van zo'n 56 leden in een trendy strandtent.

Het goede weer liet ons op momenten helaas in de steek, maar de gezelligheid was er zeker niet minder op. Dit was alweer de 6e succesvolle buitenlandtrip die de UOS organiseerde. Op naar de 7e businesstrip in april 2017!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug