UOS Business Barometer


Op donderdag 21 februari a.s. vindt de UOS Business Barometer 2008 plaats voor de leden van de Utrechtse Ondernemers Sociëteit en een selectie van relaties van Rabobank Utrecht e.o. gevestigd in de regio Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats in het Duisenberg Auditorium van Rabobank Nederland, Croeselaan 28 te Utrecht. Tot vandaag (14 februari) zijn al 145 aanmeldingen binnen bij de Rabobank!

Wij verzoeken al onze leden om aan deze exclusieve bijeenkomst deel te nemen en vooraf de enquête in te vullen! Deze kunt u de website www.rabobankutrecht.nl/uos benaderen. Het invullen van de enquête neemt slechts een paar minuten van uw tijd in beslag en het is uiteraard belangrijk dat ook uw antwoorden worden meegewogen. Alvast bedankt voor uw medewerking!!!

Aanmelden
Via een e-mail naar: kunt u zich gratis aanmelden. Doet u dit bij voorkeur voor 7 februari 2008, want het aantal plaatsen is beperkt.


Programma
17.30 - 18.00 uur : Ontvangst
18.00 - 18.10 uur : Welkomstwoord door dagvoorzitter en discussieleider Gijs Wanders.
18.10 - 18:30 uur : De uitkomsten van de UOS Business Barometer bespreekt Herbert Pesch (voorzitter UOS en tevens directeur van Evident Interactive) met u. Paul Verhoef (onderdirecteur Bedrijven Rabobank Utrecht e.o.) neemt met u de uitkomsten van het Rabobankonderzoek: Ondernemen op de Uithof; een onderzoek naar de economische structuur en ondernemerschap op de Uithof met u door.
18.30 - 18.45 uur : Yvonne van Rooij staat stil bij de ontwikkelingen van de Utrechtse Uithof.
18.45 – 19.00 uur : Introductie panelleden door Gijs Wanders.
19.00-19.30 uur : Discussie met panelleden en de ondernemers in de zaal over de uitkomsten van de UOS Business Barometer.
19.30 uur : Afsluiting met een borrel en dinerbuffet.

Terug