UOS-bijeenkomst 28 oktober 2010: Linking Talent Live


Onder de regie van UOS-lid Joris van Zoelen zullen we op een dynamische manier op de hoogte gebracht worden van de laatste ideeën en ontwikkelingen van jonge ondernemers. Zij zullen hun business presenteren en vragen oproepen, zodat er discussie ontstaat en wij van elkaar kunnen leren.
 

De Pecha Kuchas zullen worden gehouden door:

Hugo van den Hurk

Reclamebureau Coryfeeën realiseert interessante en innovatieve campagnes, nieuwe marketing, waarin aandacht via social media een grote rol speelt. Geen aandacht kopen via advertenties, maar ideeën lanceren waar de doelgroep uit eigen initiatief aandacht aan wil geven. Vernieuwend. Coryfeeën is succesvol; het bureau groeit ondanks de crisis met 30% per jaar.


Tom Vroemen/Gijsbert Koren

CrowdAboutNow is een online netwerk van ondernemers en investeerders. Via hun online netwerk is het voor investeerders mogelijk om vanaf 10 Euro in startende ondernemingen te investeren; crowdfunding heet dat. Naast investeren is het mogelijk om met kennis en kunde bij te dragen aan het succes van startende ondernemingen. Crowdfunding is dé nieuwe vorm van investeren. Door een grote groep mensen een klein bedrag te laten investeren, kan er binnen afzienbare tijd een som geld verzameld worden waarmee een start up gefinancierd kan worden. Uniek aan CrowdAboutNow is het feit dat het helemaal gratis is voor zowel ondernemers als investeerders. Dat is werkelijk ongekend en het doet de financiële sector nog eens extra op haar grondvesten schudden.
 

Alexander Mooij

Virtual Studio Network is een netwerk bestaande uit freelance muziek- en mediaprofessionals. Samen bieden zij de productie van muziek en marketing content. Virtual Studio Network brengt de juiste mensen bij elkaar en organiseert het proces. Ook geeft Virtual Studio Network advies aan artiesten over hoe ze hun eigen boontjes kunnen doppen in de muziekwereld van nu.


Hilde Smetsers 

We Cross is een crossmediaal communicatiebureau en gespecialiseerd in strategie, concept en realisatie van crossmediale campagnes, applicaties en content. We Cross ontwikkelt websites, interactieve installaties, mobiele applicaties, webTV, sociale media campagnes en geeft advies over alles rondom nieuwe media. Dit alles voor creatieve organisaties, zoals culturele instellingen, event organisatoren, merken, omroepen en non-profit organisaties.

Alle UOS-leden worden uitgenodigd om zich met talentvolle ondernemende introducés aan te melden voor deze bijeenkomst(introducés aanmelden via een e-mail naar ; met introducés bedoelen we overigens geen collega s uit de eigen onderneming).

Programma
17.30-18.00 uur ontvangst
18.00-19.15 uur Pecha Kuchas door talentvolle ondernemers/discussie
19.15-21.00 uur borrel, diner en netwerk

Locatie: Fundatie van Renswoude, Agnietenstraat 5 te Utrecht (parkeermogelijkheden in de nabije omgeving o.a. bij het Centraal Museum). 

Terug

Reacties

25-10-2016 04:12
Thank you so much!For incrnfatieg I use something that's called turbunaise ( do not really know how to spell it) I think it is something that is used as interfacing for collars and than the strongest type, it works well enough. (very stiff woven linen for painting, works too)The items from Mamechiyo where brought to me by a friend, I had them shipped to his hotel in Tokio.
09-03-2013 12:33
alex zegt:Als je bij google maps de schkatsaaart hebt toegevoegd bij mijn kaarten', is de schkatsaaart ook als laag beschikbaar bij de maps applicatie op je android telefoon.

Reageer

Naam
E-mail (niet verplicht)
Reactie